Wilt u meer informatie of een kennismaking met Pro Safe aanvragen?

Neem contact op

Noodevacuatie

Stelt u zich eens voor: brand of een andersoortige alarmerende situatie die gepaard gaat met stroomuitval.
Het is wettelijk verplicht uw evacuatie goedgeregeld te hebben en dat u met calamiteiten uw pand veilig kunt verlaten.

brandveiligheid advies

Pro Brandbeveiliging, specialist op het gebied van veiligheid en evacuatie, werkt conform de eisen die de overheid stelt.

Noodverlichting

Als uw bezoekers, klanten of medewerkers bij een calamiteit overhaast uw pand moeten verlaten, is het verplicht dat de vluchtroute duidelijk te volgen is dankzij de noodverlichting. Ook zorgt de noodverlichting ervoor dat uw (bedrijfs)verbanddoos, brandblussers en brandslanghaspel goed zichtbaar zijn.
Ze kunnen snel worden gelokaliseerd en ingezet.

Pro Brandbeveiliging ontzorgt u met de aanleg, inrichting en het jaarlijks onderhoud van uw noodverlichting.
Bij een calamiteit treedt uw noodverlichting direct in werking, zodat uw medewerkers snel, ordelijk en zonder paniek het pand kunnen verlaten. De ontruiming verloopt goed, de vluchtroutes zijn duidelijk gemarkeerd en er is voldoende licht om op werkplekken met een verhoogd risico een gevaarlijk proces af te sluiten, alvorens een veilig heenkomen te vinden.

Noodverlichting

Ontruiming

nen 4001

Verder komt een ontruiming op gang door een goede interne organisatie die is vastgelegd in een ontruimingsplan en kunnen hulpverleners, bezoekers en personeel gebruik maken van ontruimingsplattegronden.

Pro Brandbeveiliging kan een ontruimingsplan opstellen, volledig afgestemd op de situatie binnen uw bedrijf én conform NTA 8112. Daarnaast kunnen we voor u ontruimingsplattegronden ontwikkelen, zodat bezoekers en personeel tijdens de evacuatie veilig en snel de nooduitgang kunnen vinden. Zo bent u er zeker van dat aan alle facetten ten aanzien van veiligheid en preventie zo goed mogelijk wordt voldaan.

INTERESSE?

Wij hebben voor iedere scenario altijd een passend oplossing.
Maak gebruik van het onderstaande contact formulier voor meer informatie of stel uw vraag.
Wij streven ernaar om uw bericht binnen 4 uur te beantwoorden!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  EMAIL ADRES *
  TELEFOON NUMMER

  ONDERWERP

  WAAR KUNNEN WIJ U BIJ HELPEN?